گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تهدید پزشکان وزیر بهداشت اسرائیل را به کنست کشاند

اعضای کنست رژیم صهیونیستی خواهان حضور وزیر بهداشت این رژیم برای تقدیم توضیحاتی در رابطه با تهدید پزشکان و کادر درمان به استعفا در صورت برکناری دادستان اسرائیل شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه معاریو در خبری در این رابطه اعلام کرد میخال والدیگر، عضو کنست از حزب صهیونیسم دینی، در پیامی‌شدید اللحنه به اورا پوسو وزیر بهداشت اسرائیل از وی خواست تا برای توضیحات در مورد این تهدید در جلسه استماعی کنست حضور پیدا کند.

در نامه این عضو کنست آمده است، این اقدام کادر پزشکی و درمانی در اسرائیل نه تنها امری سخیف بلکه خطرناک است و می‌تواند تبعات خطرناکی بر ساختار درمانی اسرائیل داشته باشد.

به زعم این عضو کنست، نباید به پزشکان اجازه داد تا نظرات شخصی و سیاسی خود را در ساختار درمانی وارد کرده و با این کار خود اقدام به تهدید اسرائیل نمایند.

این عضو کنست که از حزب تندرو متحد با نتانیاهو است تاکید کرد، باید با کادر درمان شرکت کننده در این پویش رفتار تادیبی داشت این رفتار می‌تواند فاجعه‌ای برای ساختار درمانی اسرائیل داشته باشد.

او اعتراف کرد، این رفتار کادر درمان اسرائیل می‌تواند تبعات بسیار خطرناکی در پی داشته باشد، چون استعفای دسته جمعی پزشکان به معنای فروپاشی سیستم درمانی خواهد بود.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، آشر شکالیم، عضو کنست از حزب لیکود هم در صفحه خود در ایکس (تویتر سابق) با حمله به تصمیم پزشکان اسرائیلی خبر داد، در کنار این پویش شاهد انتشار گزارش‌هایی در مورد خروج (مهاجرت معکوس) تعداد زیادی از پزشکان و تهدید برخی دیگر به مهاجرت هستیم، پزشکان این روز‌ها نه تنها تهدید به ترک کار می‌کنند بلکه مسئله مهاجرت (معکوس) را پیش می‌کشد.

او افزود: ما وارد یک روند خطرناکی در تمرد پزشکی شده‌ایم، من به عنوان یکی از اعضای کمیته بهداشت حتما نشست سریعی را در کمیته برای بررسی این پدیده و مقابله و ریشه کنی آن برگزار خواهم کرد، علاوه بر آن باید اعمال مجازات‌هایی علیه پزشکان متمرد نیز باید اعمال شود، نباید اجازه داده سیستم درمانی به ابزاری برای فشار سیاسی تبدیل شود. / تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل کنست
مطالب مرتبط
ارسال نظر